غلبه فروش فیزیکی بر فروش الکترونیک
اعتقاد یکی از سرمایه گذاران این است که تجربه فروش حقیقی بر فروش الکترونیک غالب است.
اعتقاد یکی از سرمایه گذاران این است که تجربه فروش حقیقی بر فروش الکترونیک غالب است.
الن پاتریکوف، سرمایه دار و از موسسان مجموعه Greycroft، در یک مصاحبه در شبکه خبری CNBC نظر خود را در خصوص سرنوشت تجارت الکترونیک و فروش حقیقی بدین صورت اعلام کرد:
خرده فروشی به شکل فیزیکی نه تنها منسوخ نخواهد شد، بلکه با رشد و توسعه نیز مواجه خواهد شد. به این علت که چیزی را ارایه می دهد که تجارت الکترونیک از آن عاجز است: تجربه.

Alan Patricof
وی افزود: تنها چیزی که خرید در فروشگاه همراه دارد و خرید آنلاین آن را ارایه نمی کند قابلیت لمس کردن، بو کردن، احساس و تجربه کردن است. این چیزی است که خرده فروشان، و حتی خرده فروشان نوپا، با آن می توانند در برابر فروش اینترنتی پیروز شوند؛ یا حداقل توانایی رقابت داشته باشند.
خرده فروشان فیزیکی به طور حتم می توانند تمام خدماتی که تجارت الکترونیک ارایه می دهد (مانند سفارش اینترنتی و تحویل در محل) به مشتریان خود بدهند، خرده فروشان اینترنتی توانایی چندانی در ارایه فضایی برای القای حس و تجربه به مشتریان خود ندارند.
برگرفته از مقاله ICSC
دیدگاه تان را بنویسید